Bérszámfejtés

Ahol dolgozó van foglalkoztatva, ott bért is kell számfejteni. Ahány vállalkozás annyi féle szoftver, ahány szoftver annyi féle megjelenési mód. A hangsúly a tartalmi összetevőkön van. A munkaidő keretben, vagy anélkül foglalkoztatott munkavállaló a bérpapírjával is azonosítható.

 

A komplex bérszámfejtés tehát igenis keret orientált, a havi számítási adatokból a keret arányait olvasni lehet. A kötelező pótlékok alkalmazása és megfizetése nem egy lehetőség, hiszen jogszabály írja elő mikor és mennyit fizessen a munkáltató a személyi alapbérek növelésére. Nagyon komoly, 500-as állományokat országosan is kezelünk, de olyan speciális megbízónk is van, akiknél turisztikai idénymunka folyamatos bérszámfejtése folyik. Bérszámfejtő csoportunk komoly könyvelők kezei alá is „bedolgoznak”, így tehát megbízást akár külön is kötünk bérszámfejtő tevékenységre.

 

TB kifizetőhely feladatokat országosan több városban látunk el. Így az NEAK igazgatási rendszerében a táppénzes papírok feldolgozását kifizetőhelyi szinten is ellátjuk regisztrált szakemberünkkel.