Munkaügy

Sokan sokfélét beszélnek és tartanak fontosnak, amikor a munkaügyi igazgatás kerül felszínre. A kormányhivatalok szakigazgatási szervei, az első fokon eljáró szakügyintézők tulajdonképpen a munka törvénykönyvének teljes palettáját számon kérhetik rajtunk.

 

Aki alkalmazottakat foglalkoztat, akár egyszerűsített (alkalmi), akár szerződéses formában, olyan komplex felelősségkörbe „nyitott be”, ahol bizony egy dominó elem, az összes felállított dominónkat ledöntheti.

 

Szolgáltató társaság vagyunk. A szolgál előtagra hívom fel meglévő, és leendő ügyfeleink figyelmét. Munkaügyben tehát teljes irattartalommal látjuk el az ügyfélnél felvett munkaerőt, elektronikusan történő bejelentéséről meggyőződünk, majd folyamatosan gondoskodunk a kötelező munkaügyi iratok naprakész vezetéséről. Területi képviselőink szolgálati munkája mindenre kiterjed.

 

Ügyfelünk munkaügyi ellenőrzése esetén, meghatalmazással magunk járunk el ügyfelünk nevében, így a cégvezető amúgy is szoros időbeosztásán nem keletkezik csorba. Fegyelmi eljárásokat folytatunk le, ügyfelünk kérésére szondáztatjuk a dolgozókat, munkaügyi belső képzéseket tartunk a foglalkoztatottaknak.