Rólunk

 

GLOBÁL CÉGCSOPORT


KAPOSVÁR

  • G-HELP KFT.
  • SOMOGY-GLOBAL KFT.
    GLOBAL HUMAN CENTER ZRT.

A cégcsoport 2005 szeptembere óta, szolgáltató központként működik. Az alapító tagok akik volt hatósági személyek, azt tűzték ki célul, hogy egy olyan szolgáltató központot hoznak létre, ahol a cégvezető, vállalkozó, őstermelő, mindent egy helyen kér és tőlünk megkap.

 

Tudtuk, hogy nem kis feladatról van szó. Azzal is tisztában voltunk, hogy azokat az elvárásokat átadni, amit aztán magyar hatóságok rendszeresen fognak ellenőrizni, rendkívül komplex feladat.

Munkaügy, munkabiztonság (munkavédelem), környezetvédelem, tűzvédelem, fogyasztóvédelem, valamint könyvelés - bérszámfejtés, illetve a hatósági engedélyek beszerzésének teljes palettája, csakis kiképzett szakemberekkel „építhető be” egy vállalkozás életébe. Tevékenységünket az egész ország területén végezzük, kaposvári, siófoki, és budapesti központtal. Területi képviselőink a munkavégzés helyszínén szolgáltatnak!

 

A Globál cégcsoport nem tanácsadó, hanem szolgáltató cégek működéséből áll. A szolgáltatás jelentse nyugodtan azt, hogy kiszolgálok valakit, hogy elvégzem neki, ő helyette a kötelező szakmai, műszaki feladatokat.

 

REFERENCIÁINK MINŐSÍTENEK BENNÜNKET!

 

Nem túlzás azt mondani, hogy a Globál cégcsoport, mára a dunántúli térség vezető szolgáltatói közé tartozik, ma már balatoni szezonban több mint 1000 céget, vállalkozást szolgál ki. Nincs olyan ágazat, olyan technológiai forma, ahol tevékenységet ne végeztünk volna, vagy éppen ne folytatnánk.

 

 

Munkamódszereink a megbízás elnyerését követően, csakis arra központosulnak, hogy az adott partner, az adott szakterületen a hatóságok előtt ne legyen elmarasztalva, bírságokkal ellehetetlenítve. A megbízási szerződés aláírását követően belső audit eljárásban, a feltárt hibákat rendkívül diszkréten kezelve vállalkozás analízist hajtunk végre. Az analízis, írásos szakmai anyagban megfogalmazva, a hibák elemzésével, helyettük a leggazdaságosabb jogszerű módszert vázolva, kerül átadásra a megbízónak.

 

A hatósági ágazat függvényében legelterjedtebb megbízási forma cégcsoportunk működésében az úgynevezett átalánydíjas, határozatlan idejű megbízás. Népszerűségét annak köszönheti, hogy éves szinten sem jelentős megbízási díjért, jelentős kiszolgáló tevékenységet kap a bizalmat adó munkáltató. Hatósági ellenőrzések esetén, szakembereink folyamatosan együttműködnek a hatósági személyekkel, az ellenőrzés lezárásáig gondoskodnak arról, hogy saját produktumunk a hivatalos személy részéről el legyen fogadva.

 

Érdeklődés esetén tárgyalási egyeztetést lehet kezdeményezni a

  • 0620/575-11-77-es igazgatói,

illetve a

  • 0670/426-94-48-as titkárságvezetői telefonszámokon,

valamint az

  • igazgatói,

és a

  • titkársági e-mail címeken.

„Életképtelen az a vállalkozás, ahol a törvények betartása csupán egy lehetőség.”

 

 

alairas

GERGYE ISTVÁN

igazgató-tulajdonos

GLOBÁL cégcsoport